Van data driven branding naar
het grootste sokkenplatform van NL

Stel: je vindt het gat in de markt, maar de stap naar een gedegen online marketingaanpak is te groot. Dan klop je bij Enabl aan! Voor Sokjes.nl stelden we een data driven marketingstrategie op. Dit merk is er eentje om in de gaten te houden. Mark our words.

Sokjes.nl sneakersok Enabl
Klant Sokjes.nl
Resultaat 300% stijging van online verkoop sokken
Services Digital marketing

The king of socks has arrived

Sokjes.nl. Dit jonge merk zit ramvol ambitie en maakt een einde aan je sokkentekort. Hoe? Met een abonnement op maat, waarmee jij op ieder gewenst moment een nieuwe lading sneakersokken ontvangt. Dus een sok kwijt, alles in de was of je sokkenla een grote gatenkaas? No worries. Sokjes.nl houdt jouw sokken op voorraad en dat doen ze nog duurzaam ook.

Maar… Zelfs het beste idee ter wereld is waardeloos zonder zichtbaarheid. What to do? Laat onze digital helden op sokken los op je online marketing. Lees hieronder hoe we Sokjes.nl herkenbaar én vindbaar maken.

De herkenbaarste sneakersok

Die herkenbaarheid begint met een ijzersterke en waterdichte branding. Onze partner Frizzon tovert het DNA om tot een strakke visuele identiteit.

Om het merk te boosten en Sokjes.nl in het hoofd van de doelgroep te verankeren, voeren we de look & feel overal door: op de website, socials en in nieuwsbrieven.

Sokjes.nl sneakersokken Enabl

Content that doesn’t sock

Ok. Dus die visuele identiteit staat als een huis. En dan? Dan gaan we los op de content. Onze partner Hippo Creative Studios zorgt voor het juiste beeldmateriaal. Want een identiteit is mooi, maar de content vertelt je verhaal pas echt.

De uitdaging? Content that rocks your socks off.
Samen maken we content voor de website en socials die naadloos aansluit op het merkverhaal. Content die inspireert, vermaakt, overtuigt. Content rondom de merkpijlers, sokkenabonnementen én inhakers.

Social-sokjes.nl-Sneaker Enabl

Maximale impact met
het advertising budget

Weet je nog wat we zeiden over ‘het beste idee’ en ‘vindbaarheid’? Dat vraagstuk tackelen we vakkundig door te beginnen bij de basis: je customer audience leren kennen en begrijpen. Met een maatwerk social campagne halen we waardevolle info binnen en creëren we verschillende audiences, met elk hun eigen kenmerken. Pas als je weet wat er leeft maak je echt impact.

En we gaan een stap verder. Zodra onze audiences bekend zijn, bepalen we met A/B testen welke content echt aanslaat. Wat per audience wel en niet werkt. Creëren en tonen we content die echt scoort. Zo garanderen we jou (én onszelf) dat we het optimale uit het advertisingbudget halen.

Van losse data naar key insights

Data is leuk. Maar het wordt pas goud als je de juiste data aan elkaar koppelt. Samen met ons datateam brengen we datastromen bij elkaar om tot een ‘Eureka!’ moment te komen. Kortom, we meten alle relevante zaken en werken met een realtime dashboard met de belangrijkste KPI’s. Zo krijgen we inzicht in het nu én nieuwe inzichten voor toekomstige campagnes. Die onze andere specialisten weer doorvertalen in een nog sterkere digital marketingmix.

Contact

Dus klaar om
impact te maken?

Je concurrenten het nakijken geven? Onze creatieve geesten, digital marketing wizards en data crunchers staan klaar. Voor jou, met jou.