Impact maken met data & advertising voor ViaLuxury

Als hotelketen wil je ‘s nachts niet wakker liggen van een te lage boekingsgraad. We get that. Daarom creëerden we voor de keten ViaLuxury een data driven werkwijze die resulteert in betere resultaten én samenwerkingen.

Klant ViaLuxury
Resultaat +2000 aantoonbaar meer conversies via search advertenties
Services Performance

Als voordelige god in Frankrijk

Waarom voor een goedkoop hotelletje gaan als je voor dezelfde prijs van een luxe verblijf kunt genieten? Dat is wat ViaLuxury mogelijk maakt. Met arrangementen in de Benelux en Duitsland, die nét even wat extra’s bieden. Klinkt lekker toch? Is het ook. Maar, dan moeten de gasten de site wel weten te vinden. En guess what? We Enabl them!

Start met glasheldere insights

In de accommodatiemarkt is de concurrentie hoog. Om elke euro goed te besteden heb je de juiste insights nodig. Onze data whizzkids duiken daarom in de gigantische bak data van ViaLuxury, op zoek naar meetbare must haves en nice to haves. Resultaat: een custom dashboard met realtime inzicht in alle key metrics, waaronder campagne KPI’s en strategiedoelen. Om uiteindelijk te scoren. Dag aannames, hallo glasheldere insights!

Slimmer adverteren? Keywords zijn key

Advertising prijzen gaan soms skyhigh. Dus als je niet oplet, is je budget opeens foetsie. Daarom doen wij het anders. We doen een grondig zoekwoordenonderzoek. Dat levert een mooie verzameling keywords op voor slimme en gerichte advertentiecampagnes. En dat dit werkt (wisten we natuurlijk al, maar toch) blijkt uit de kwalitatieve leads die we aantrekken én meer mensen tegen dezelfde CPA (kosten van doel/conversie) bereiken. Check!

Facebook advertentie ViaLuxury Enabl

Van social naar nachtje weg

Onze social specialisten zorgen op Facebook voor een opgeschoond advertising account, efficiënte inrichting en goed meetbare conversies. We bouwen met de doelgroepdata uit de campagnes relevante doelgroepen, waardoor we beter kunnen targeten. En hoe beter je targeting, hoe efficiënter je je advertising budget inzet. Like!

Contact

Dus klaar om
impact te maken?

Je concurrenten het nakijken geven? Onze creatieve geesten, digital marketing wizards en data crunchers staan klaar. Voor jou, met jou.