Wij zorgen dat jouw doelen behaald worden!

We supercharge your digital marketing. Met een scherpe combinatie van data, tech en creativiteit. Aangevuld door leading tooling binnen de markt. Een complete aanpak die jou verder brengt.

Bekijk hieronder onze services. Liever direct aan de slag? Let us know, dan gaan we meteen samen impact maken.

Data & Automation

Work smarter, not harder. Besteed minder tijd en geld aan marketing door te automatiseren terwijl uw campagnes verbeteren! De eerste stap is het koppelen en opzetten van een goede data set-up. Wij zijn ervan overtuigd dat data pas waarde krijgt wanneer het effectief wordt toegepast. Laat dat nu nét onze specialiteit zijn!

Digital analytics Dashboarding Conversie optimalisatie Feed management  Personalisatie Toon Dienst

Performance Marketing

Wil je meteen resultaat zien? En is er geen tijd te verliezen? Met het juiste budget en doordachte roadmap zetten onze online specialisten op-maat campagnes op voor direct resultaat.

SEA Social advertising Footfall Mobile advertising Display advertising E-mailmarketing Toon Dienst

Digital Design

Content die van je scherm af spat in tekst, beeld en/ of geluid. Dat creëert de impact die je zoekt. En wij maken het voor jou. We creëren meesterwerken in het klein. Of juist heel groot voor je hero campagnes.

Digitaal design Wireframes Content ontwikkeling & creatie Copywriting Toon Dienst

Development

Een goede web development oplossing is het fundament tot succes. Of het nu gaat om gebruiksvriendelijkheid tot performace onze specialisten helpen jou verder.

Websites Webshops Toon Dienst
Contact

Kom in contact met Jordy

Dus klaar om impact te maken? Je concurrenten het nakijken te geven? Onze creatieve geesten, digital marketingwizards en datacrunchers staan klaar. Voor jou, met jou.