Presteren met je website

Content marketing

Door als merk zelf interessante en activerende content te leveren verhoog je de autoriteit en bereik van je merk. Een hoge engagement vergroot weer de binding. Als je op een slimme manier gebruik maakt van Content Marketing kan het je meer klanten opleveren op een relatief goedkope manier. Hoe dat werkt? Lagom is jouw partner in Content Marketing.

Bewegend beeld zegt meer dan 1.000 woorden

Outreach campagnes

Linkbuilding verhoogt de autoriteit van je website en content, wat weer meer leads genereert en bijdraagt aan de naamsbekendheid van je merk. Outreach campagnes houden in dat er (relevante) content verspreid wordt onder andere websites, bloggers en media die gelinkt wordt naar jouw website. Dit is al jaren een succesvolle marketingtool om je posities binnen zoekmachines als google te verhogen.

Wat vertel je met video

Vanuit klantonderzoek/gedrag kun je bepalen welke boodschap in video vertelt moet worden. Weet waar jouw klanten naar zoeken en maak een video die daar het beste antwoord op geeft.

Creëer jouw unieke video's

Wij maken de beste videoproducties. Van animaties of vlogs, tot TV-commercials en volledige producties; ons in-house productieteam staat voor je klaar.

Kom vaker in beeld

Een goede video verdient ook zichtbaarheid en aandacht. Wij richten je videokanaal in voor optimale vindbaarheid en genereren meer views door gerichte advertenties.

Gratis zichtbaar in de zoekmachines

Content ontwikkeling

Van het schrijven van sterke blogs die doen aan de SEO voorwaarden tot het ontwikkelen en monitoren van social media campagnes, bij content ontwikkeling komt veel werk kijken. Lagom kan helpen bij zowel het opzetten van een Content Strategie als de daadwerkelijke uitvoering hiervan.

SEO-proof teksten

Google en andere zoekmachines willen zo goed mogelijke resultaten tonen. Wij zorgen voor SEO-proof teksten die de zoekmachines graag tonen en die zoekers aanspreken.

Meer dan alleen tekst

Om topposities te krijgen gaat het niet alleen om teksten, maar ook zeker om de sitetechniek en links (autoriteit). 

Goedkopere advertenties

Een snel ladende site, populaire pagina's en een inspirerende content waar mensen op zoeken. Het zijn allemaal SEO elementen die mede de prijs van online advertenties bepalen.

Adverteren waar je klant is

Content planning

Met een Content Strategie kijken we welke content er nodig is om jouw doelstellingen te behalen, via welke online kanalen we deze moeten verspreiden en welke doelgroepen we hiermee willen bereiken. Binnen een Content Strategie valt ook altijd een Social Media Strategie, omdat deze bij elkaar aan moeten sluiten. Lagom maakt gebruik van het See, Think, Do, Care model van Google om content te verdelen binnen verschillende doelgroepen en de customer journey.

Community building

Vind nieuwe manieren om écht in contact te komen met jouw doelgroep en de dialoog aan te gaan. Inspireer, informeer en/of reageer. Lagom helpt je het maximale uit social media te halen.

Advertisement

Social media is het ideale service en branding kanaal. Door de inzet van advertenties kom je nog meer onder de aandacht van je (potentiële) doelgroep. Dit met een super specifieke targeting.

Creatief

Het succes op social media is in grote mate afhankelijk van je gekozen doelgroep en de vorm en inhoud van je boodschap. Maak impact met creatieve campagnes.

Let's shake together!

Ons Enabl-team van creatieve geesten en data lovers staat voor je klaar! Vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor het doorspreken van de mogelijkheden onder het genot van een fris drankje!

Wij gebruiken cookies voor de beste online ervaring. Lees meer in onze