Content marketing

Content die van je scherm af spat in tekst, beeld en/ of geluid. Dat creëert de impact die je zoekt. En wij maken het voor jou. We creëren meesterwerken in het klein. Of juist heel groot voor je hero campagnes. Content en creatie die het verdient om gezien te worden. En ook daar zorgen we voor met een strakke targeting en verspreiding. Samen met de digital nerds creëren we een mediaplan waar John de Mol zelve een staande ovatie voor zou geven. Met precies die boodschappen, doelgroepen en kanalen waarvan we weten dat ze scoren. En die bijdragen aan jouw digitale ambities. Don’t shoot the messenger. He has a great story to tell. Yours.

Bewegend beeld zegt meer dan 1.000 woorden

Outreach campagnes

Of je nu je vindbaarheid wil verbeteren of bij zeer specifieke doelgroepen in beeld wil komen; een outreach campagne levert resultaat. In deze campagnes koppelen we de vindbaarheid van je site aan het bereiken van specifieke audiences. Denk bijvoorbeeld aan die ene niche groep professionals die perfect bij jouw merk past. Alleen weten ze dat zelf nog niet. Daarom maken we expert content die we op gerichte kanalen plaatsen. And guess what? Je bouwt zo aan meerdere digital marketing pijlers tegelijk! Je boost je zichtbaarheid, bouwt aan je autoriteit en versterkt het linkprofiel van je website. Met betere zoekposities in Google als kers op de taart. Lekker. Houden we van. En jij ook als je voor onze outreach campagnes kiest!

Wat vertel je met video

Vanuit klantonderzoek/gedrag kun je bepalen welke boodschap in video vertelt moet worden. Weet waar jouw klanten naar zoeken en maak een video die daar het beste antwoord op geeft.

Creëer jouw unieke video's

Wij maken de beste videoproducties. Van animaties of vlogs, tot TV-commercials en volledige producties; ons in-house productieteam staat voor je klaar.

Kom vaker in beeld

Een goede video verdient ook zichtbaarheid en aandacht. Wij richten je videokanaal in voor optimale vindbaarheid en genereren meer views door gerichte advertenties.

Adverteren waar je klant is

Content planning

Scoren is weten wat er speelt, wat je doelgroep bezighoudt en hoe jij hierop aanhaakt. Dat vraagt om planning. Daar zijn zelfs onze creatives van overtuigd. Samen met jou bepalen we thema’s waarmee jij autoriteit claimt. En bedenken we tijdens wervelende contentsessies welke content hierbij past. Van inhaker tot hub content of juist knallende hero campagne. Alles heeft z’n plek. Zo vinden we de sweet spot waar jij impact maakt. Met rake content en een dynamische planning die houvast geeft en wendbaarheid garandeert. Handig? Ja. Onmisbaar. 100%.

Community building

Vind nieuwe manieren om écht in contact te komen met jouw doelgroep en de dialoog aan te gaan. Inspireer, informeer en/of reageer. Lagom helpt je het maximale uit social media te halen.

Advertisement

Social media is het ideale service en branding kanaal. Door de inzet van advertenties kom je nog meer onder de aandacht van je (potentiële) doelgroep. Dit met een super specifieke targeting.

Creatief

Het succes op social media is in grote mate afhankelijk van je gekozen doelgroep en de vorm en inhoud van je boodschap. Maak impact met creatieve campagnes.

Gratis zichtbaar in de zoekmachines

Content ontwikkeling

Content creëren. Er is niets waar je onze creatives blijer mee maakt. Als die creatieve breinen op volle toeren draaien gebeurt er iets magisch. Herrijzen prijswinnende concepten, krijgen campagnes een gezicht en vertalen we die 1001 ideeën naar concrete uitingen. Creatie waar je mondhoeken van omhoog krullen. En waarvan je voelt dat het goed zit. Jij wil het, wij maken het. En daar zijn we nog trots op ook.

SEO-proof teksten

Google en andere zoekmachines willen zo goed mogelijke resultaten tonen. Wij zorgen voor SEO-proof teksten die de zoekmachines graag tonen en die zoekers aanspreken.

Meer dan alleen tekst

Om topposities te krijgen gaat het niet alleen om teksten, maar ook zeker om de sitetechniek en links (autoriteit). 

Goedkopere advertenties

Een snel ladende site, populaire pagina's en een inspirerende content waar mensen op zoeken. Het zijn allemaal SEO elementen die mede de prijs van online advertenties bepalen.

Let's shake together!

Ons Enabl-team van creatieve geesten en data lovers staat voor je klaar! Vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor het doorspreken van de mogelijkheden onder het genot van een fris drankje!

Wij gebruiken cookies voor de beste online ervaring. Lees meer in onze