Data & Automation

Work smarter, not harder. Besteed minder tijd en geld aan marketing door te automatiseren terwijl uw campagnes verbeteren! De eerste stap is het koppelen en opzetten van een goede data set-up. Wij zijn ervan overtuigd dat data pas waarde krijgt wanneer het effectief wordt toegepast. Laat dat nu nét onze specialiteit zijn!

Enabl-foto-vergaderruimte

Waarom Data & Marketing Automation?

Je hebt het vast wel eens iemand horen zeggen: ‘Data is goud waard’. Het werkt ondersteunend bij het nemen van beslissingen voor de toekomst. Er is wél een voorwaarde: Data dient goed ingericht en behandeld te worden.

Onze specialisten knopen losse datastromen aan elkaar en brengen alle gegevensbronnen samen op een centrale plek. Synergie dus, die waardevolle inzichten geeft. Een ijzersterke basis voor al je (digitale) campagnes.

Digital analytics

Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Al is je data nog zo goed op orde, wij streven naar verbetering. We verzamelen data zo goed mogelijk en de data benutten is voor ons een vorm van kunst. Hier bouwen we de fundering om de toestroom zo effectief mogelijk te verwerken. Op maat van jouw organisatie stellen we opportunistische (maar realistische) doelen en bepalen we de hoe deze het beste behaald kunnen worden.

Conversie optimalisatie

De gebruikerservaring en conversieratio verbeteren is wat onze CRO en UX helden het liefste doen. Voor kanalen als, websites, landingspages, banner campaigns en digitale folder en specials. We doorgronden gedragspatronen, analyseren customer journeys en versoepelen aankoopprocessen. Van productaankoop tot brochureaanvraag of in te vullen contactformulier. We boosten je conversies en geven bezoekers een ervaring waar ze blij van worden.

Dashboarding

Weten wat er gebeurt is handig. Dat regelen we voor je door een  dashboard op maat te maken. Het geeft inzicht in hoeverre doelstellingen behaald worden en zorgt er voor dat je kan bijsturen tijdens of na campagnes.

Voorbeelden van metrics zijn; sales, click rates, pageviews, sessie duur, bounce rates en anders conversies.

Feed management

Je zou er honger van krijgen. Maar toch heeft het niets met eten te maken. Wél met het geoptimaliseerd tonen van content aan verschillende doelgroepen. Met onze feed marketing service koppelen we jouw producten aan feeds van populaire platformen zoals Beslist, Marktplaats en Google Shopping. Uiteraard met de juiste boodschap en volledig geoptimaliseerd binnen het platform.

Personalisatie

Personalisatie. Klinkt mooi, is best ingewikkeld. Enabl maakt het mogelijk. We zorgen voor koppeling van de juiste kanalen met een data management platform (DMP) en gestructureerde data. Inzetbaar op heel veel van jouw kanalen: e-mail, display advertising, social, website en meer. De essentie: het aanbieden van persoonlijke en relevante boodschappen op het juiste moment.

contact

Kom in contact met Robert

Klaar om impact te maken? En die concurrenten het nakijken te geven? Onze creatieve geesten, digital marketing wizards en data crunchers zijn ready to rumble. Met jou, voor jou. Neem dus even contact op. We verrassen je. Gegarandeerd!