Het verhogen van je online verkoop

Het kan voor komen dat er voldoende traffic is op je website/webshop, maar dat een te klein percentage daadwerkelijk converteert. Daarom geven wij een overzicht van diensten die antwoord geven op de vraag “Hoe verhoog ik mijn online verkoop?”.

Social media advertising

Een bedrijf runnen én social media marketing 100% oppakken? Almost impossible. Daarom staan wij klaar om jouw social media te boosten. Instagram, Snapchat, TikTok, LinkedIn, Facebook; wij zijn waar jouw klant is. Met de relevante boodschap en inspirerende content op het juiste moment. En door slimme targeting komen we ook groot in beeld bij jouw (potentiële) doelgroep.

Jij kent je bedrijf, wij vertalen deze kennis door binnen de social mediakanalen. Perfect match!

Display advertising

Je display advertising  campagnes op verschillende premium netwerken en website draaien? We helpen je om te bepalen welke premium website interessant zijn om jouw doel of doelgroep te behalen/bereiken. Denk aan website zoals: Telegraaf, AD, Buienradar, Funda en bijvoorbeeld RTL Nederland. Opvallen zal je zeker

SEA

Direct resultaat zien? Geen tijd te verliezen? Kies dan voor Search Engine Advertising (SEA). De juiste advertentiecampagnes voor jou. Hoe we dat Enablen? Met een efficiënte combi van data, creativiteit en advertising tools. Onze online advertising specialisten fixen die leads voor je. Die het beste uit je advertentiebudget halen. Dat betekent niet alleen qua opbrengst, maar ook met kwalitatieve leads waar je echt iets aan hebt. Zo blinkt advertising uit in snel, meetbaar en efficiënt resultaat.

Email marketing

De tijd dat een eenvoudige nieuwsbrief volstond om een klant tot een aankoop over te halen, ligt helaas achter ons. Je doet er tegenwoordig alleen nog toe als je uiterst relevant bent voor je (mogelijke) klanten. Zo moet een boodschap in een nieuwsbrief volledig beantwoorden aan de behoeften van de lezer. Wij helpen je om de behoefte van de klant in kaart te brengen en de juist inhoud te bepalen die past aan het profiel van de klant.

Conversie optimalisatie

De gebruikerservaring en conversieratio op je website verbeteren. Dat is wat onze CRO en UX nerds de hele dag doen. We doorgronden gedragspatronen, analyseren customer journeys en versoepelen aankoopprocessen. Van productaankoop tot brochureaanvraag of in te vullen contactformulier. Zo boosten we je conversies en geven we bezoekers een ervaring waar ze blij van worden. En voor terugkomen. Wij zorgen dat jouw website boven die van de concurrent uitsteekt. Met kop en schouders.

Feed marketing

Je zou er honger van krijgen. Maar toch heeft het niets met eten te maken. Wél met het geoptimaliseerd tonen van content aan verschillende doelgroepen. Met onze feed marketing service koppelen we jouw producten aan feeds van populaire platformen zoals Beslist, Marktplaats en Google Shopping. Uiteraard met de juiste boodschap en volledig geoptimaliseerd binnen het platform.

CONTACT

Dus klaar om impact te maken?

Je concurrenten het nakijken te geven? Onze creatieve geesten, digital marketing wizards en data crunchers staan klaar. Voor jou, met jou.