Meer rendement uit je mediabudget

We komen het nog te vaak tegen dat er campagnes worden opgezet maar dat weinig tot niet wordt getest. Of dat erop een compleet verkeerde doelgroep wordt gericht. Onze experts helpen je om het optimale resultaat uit je mediabudget te halen.

Data analytics

Je hebt het vast wel eens iemand horen zeggen: ‘Data is goud waard’. Het werkt ondersteunend bij het nemen van beslissingen voor de toekomst. Er is wél een voorwaarde: Data dient goed ingericht en behandeld te worden.

Onze specialisten knopen losse datastromen aan elkaar en brengen alle gegevensbronnen samen op een centrale plek. Synergie dus, die waardevolle inzichten geeft. Een ijzersterke basis voor al je (digitale) campagnes.

Dashboarding

Weten wat er gebeurt is handig. Dat regelen we voor je door een  dashboard op maat te maken. Het geeft inzicht in hoeverre doelstellingen behaald worden en zorgt er voor dat je kan bijsturen tijdens of na campagnes.

Voorbeelden van metrics zijn; sales, click rates, pageviews, sessie duur, bounce rates en anders conversies.

Conversie optimalisatie

De gebruikerservaring en conversieratio verbeteren is wat onze CRO en UX helden het liefste doen. Voor kanalen als, websites, landingspages, banner campaigns en digitale folder en specials. We doorgronden gedragspatronen, analyseren customer journeys en versoepelen aankoopprocessen. Van productaankoop tot brochureaanvraag of in te vullen contactformulier. We boosten je conversies en geven bezoekers een ervaring waar ze blij van worden.

Feed management

Je zou er honger van krijgen. Maar toch heeft het niets met eten te maken. Wél met het geoptimaliseerd tonen van content aan verschillende doelgroepen. Met onze feed marketing service koppelen we jouw producten aan feeds van populaire platformen zoals Beslist, Marktplaats en Google Shopping. Uiteraard met de juiste boodschap en volledig geoptimaliseerd binnen het platform.

Personalisatie

Personalisatie. Klinkt mooi, is best ingewikkeld. Enabl maakt het mogelijk. We zorgen voor koppeling van de juiste kanalen met een data management platform en gestructureerde data. Inzetbaar op heel veel van jouw kanalen: e-mail, display advertising, social, website en meer. De essentie: het aanbieden van persoonlijke en relevante boodschappen op het juiste moment.

CONTACT

Dus klaar om meer rendement uit he mediabudget te halen?

Je concurrenten het nakijken te geven? Onze creatieve geesten, digital marketing wizards en data crunchers staan klaar. Voor jou, met jou.