Meer traffic naar je fysieke winkel(s)?

Dat de consument vrijwel alle informatie online beschikbaar heeft en het aanbod eenvoudig kan vergelijken is bekend. Echter hechten mensen nog steeds veel waarde aan een fysieke shopbeleving. Dit is een kans voor retailers. Maar hoe krijg je meer consumenten in jouw winkel(s)? Wij hebben het antwoord.

Footfall mobile advertising

Footfall Intelligence is dé oplossing voor extra store traffic. Met Footfall Intelligence bereiken we jouw shopper – of die van je directe concurrent – op z’n mobiel en meten we of deze vervolgens ook in je winkel komt. Hoe lang deze blijft, en hoe vaak deze terugkomt. Targeted en data driven. Zo weet je exact hoeveel extra store traffic je advertising budget oplevert! Footfall kun je zowel landelijk als lokaal inzetten.

Het proces wordt anoniem uitgevoerd met gebruik van gepseudonimiseerde data (anonieme user ID’s) van mobile devices. Wij volgen apparaten, geen individuen. Vertrouwen is om juridische redenen essentieel voor onze activiteiten, uiteraard hechten wij veel waarde aan de ethiek van privacy.

SEA

Direct resultaat zien? Geen tijd te verliezen? Kies dan voor Search Engine Advertising (SEA). De juiste advertentiecampagnes voor jou. Hoe we dat Enablen? Met een efficiënte combi van data, creativiteit en advertising tools. Onze online advertising specialisten fixen die leads voor je. Die het beste uit je advertentiebudget halen. Dat betekent niet alleen qua opbrengst, maar ook met kwalitatieve leads waar je echt iets aan hebt. Zo blinkt advertising uit in snel, meetbaar en efficiënt resultaat.

Social media marketing

Een bedrijf runnen én social media marketing 100% oppakken? Almost impossible. Daarom staan wij klaar om jouw social media te boosten. Instagram, Snapchat, TikTok, LinkedIn, Facebook; wij zijn waar jouw klant is. Met de relevante boodschap en inspirerende content op het juiste moment. En door slimme targeting komen we ook groot in beeld bij jouw (potentiële) doelgroep.

Jij kent je bedrijf, wij vertalen deze kennis door binnen de social mediakanalen. Perfect match!

Display advertising

Je display advertising  campagnes op verschillende premium netwerken en website draaien? We helpen je om te bepalen welke premium website interessant zijn om jouw doel of doelgroep te behalen/bereiken. Denk aan website zoals: Telegraaf, AD, Buienradar, Funda en bijvoorbeeld RTL Nederland. Opvallen zal je zeker!

Dashboarding

Weten wat er gebeurt is handig. Dat regelen we voor je door een  dashboard op maat te maken. Het geeft inzicht in hoeverre doelstellingen behaald worden en zorgt er voor dat je kan bijsturen tijdens of na campagnes.

Voorbeelden van metrics zijn; sales, click rates, pageviews, sessie duur, bounce rates en anders conversies.

CONTACT

Dus klaar om impact te maken?

Je concurrenten het nakijken te geven? Onze creatieve geesten, digital marketing wizards en data crunchers staan klaar. Voor jou, met jou.