Presteren met je website

Online strategie

Of het nou gaat om het uitstippelen van je customer journey, het meten van je online activiteiten of dat je wilt gaan adverteren maar niet weet waar je moet beginnen: een sterke meetbare online strategie helpt jou bij het verwezenlijken van je doelen. Bij Lagom combineren we creativiteit met data en zorgen we ervoor dat jouw strategie, net als Lagom zelf, precies perfect is.

Gratis zichtbaar in de zoekmachines

Positionering

Een positionering heb je nodig om jezelf te onderscheiden van anderen. Hoe zet je, jezelf neer in de markt en sluit je merkidentiteit daar ook écht bij aan? Het opzetten van een positionering is een belangrijk onderdeel van het bepalen van je online strategie. Lagom helpt je hier graag bij.

SEO-proof teksten

Google en andere zoekmachines willen zo goed mogelijke resultaten tonen. Wij zorgen voor SEO-proof teksten die de zoekmachines graag tonen en die zoekers aanspreken.

Meer dan alleen tekst

Om topposities te krijgen gaat het niet alleen om teksten, maar ook zeker om de sitetechniek en links (autoriteit). 

Goedkopere advertenties

Een snel ladende site, populaire pagina's en een inspirerende content waar mensen op zoeken. Het zijn allemaal SEO elementen die mede de prijs van online advertenties bepalen.

Direct bovenaan in Google

Marketingplan

Online succes begint met jouw onderscheidend vermogen. Wat maakt jouw bedrijf anders dan álle anderen? Door jouw identiteit te vertalen naar een creatief concept met concrete doelen behaal je resultaat. Lagom combineert creativiteit en onmisbare datatools die jou continu inzicht geven in je online resultaten. Lagom kan al het werk voor je uit handen nemen op het gebied van online marketing, of fungeren als sparrings- en adviespartner wanneer het jou uitkomt.

Hét performance kanaal

Door Google Ads kun je direct een groot publiek bereiken. Onze specialisten maken dit voor jou rendabel.

Data driven advertisement

Data is de basis van succes. Onze specialisten gebruiken deze inzichten voor de meest effectieve campagnes.

Creatief en efficiënt

Wij zetten maximaal in op automatisering. Hierdoor werken we efficiënt en kunnen we onze tijd steken in het creëren van originele en effectieve campagnes.

Adverteren waar je klant is

Branding

Je ‘brand’ gaat eigenlijk aan je marketingstrategie vooraf. In je branding bepaal wat je wil voor je merk en onderneming. Wat staat centraal en wat vind je belangrijk. Waar zou je het merk in de markt plaatsen en waarom? In een brandingsessie werken we samen naar een duidelijke visie voor jouw merk om daar vervolgens een strategie aan op te hangen.

Community building

Vind nieuwe manieren om écht in contact te komen met jouw doelgroep en de dialoog aan te gaan. Inspireer, informeer en/of reageer. Lagom helpt je het maximale uit social media te halen.

Advertisement

Social media is het ideale service en branding kanaal. Door de inzet van advertenties kom je nog meer onder de aandacht van je (potentiële) doelgroep. Dit met een super specifieke targeting.

Creatief

Het succes op social media is in grote mate afhankelijk van je gekozen doelgroep en de vorm en inhoud van je boodschap. Maak impact met creatieve campagnes.

Bewegend beeld zegt meer dan 1.000 woorden

Customer journey

Het uitdenken en optimaliseren van een customer journey is pure psychologie gecombineerd met data. Hoe doorloopt een potentiele klant het aankoopproces, welke informatie vindt hij/zij interessant en vooral ook relevant en waar en hoe converteren deze mensen? Bij Lagom denken we met je mee en hebben we volop ervaring met het uitzetten van een customer journey die gegarandeerd jouw conversies of leadgeneratie gaat verhogen.

Wat vertel je met video

Vanuit klantonderzoek/gedrag kun je bepalen welke boodschap in video vertelt moet worden. Weet waar jouw klanten naar zoeken en maak een video die daar het beste antwoord op geeft.

Creëer jouw unieke video's

Wij maken de beste videoproducties. Van animaties of vlogs, tot TV-commercials en volledige producties; ons in-house productieteam staat voor je klaar.

Kom vaker in beeld

Een goede video verdient ook zichtbaarheid en aandacht. Wij richten je videokanaal in voor optimale vindbaarheid en genereren meer views door gerichte advertenties.

Let's shake together!

Ons Enabl-team van creatieve geesten en data lovers staat voor je klaar! Vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor het doorspreken van de mogelijkheden onder het genot van een fris drankje!

Wij gebruiken cookies voor de beste online ervaring. Lees meer in onze