Niet te missen online vindbaarheid

Vindbaar zijn is de basis van alles. Hierbij een overzicht van onze diensten die jou helpen om onder de aandacht te komen van jouw doelgroep(en).

Social media advertising

Social media marketing is een vak apart. Het vraagt om een gedegen aanpak en een consistente uitvoering. Instagram, Snapchat, TikTok, LinkedIn en Facebook, wij zijn waar jouw klant is. Op basis van een contentkalender zorgen wij voor de juiste boodschap in de juiste kanalen. En door targeting kunnen we gericht de content in beeld brengen bij jouw doelgroepen.

We leren van data en sturen continu bij, hierdoor zetten wij jouw budget zo effectief mogelijk in.

 

SEA

Direct vindbaar worden? Kies dan voor Search Engine Advertising (SEA). SEA staat voor snel, meetbaar en effectief resultaat. Hoe we dat mogelijk maken? Met gebruik van de slimme advertising tools, data en creativiteit zetten wij doelgerichte campagnes op. Onze advertising specialisten halen het beste uit je advertentiebudget. In de vorm van verkeer naar je website en kwalitatieve leads die daadwerkelijk iets opbrengen.

Display advertising

Je display advertising campagnes op verschillende premium platforms en websites draaien? Denk aan website zoals: Telegraaf, AD, Buienradar, Funda en bijvoorbeeld RTL Nederland. We helpen je om te bepalen welke platforms en website interessant zijn om jouw doel of doelgroep te behalen/bereiken. Gezien word je zeker!

CONTACT

Dus klaar om impact te maken?

Je concurrenten het nakijken geven? Onze creatieve marketeers, online specialisten en data experts staan klaar. Aarzel niet en neem contact op. De koffie staat klaar!