Performance Marketing

Wil je meteen resultaat zien? En is er geen tijd te verliezen? Met het juiste budget en doordachte roadmap zetten onze online specialisten op-maat campagnes op voor direct resultaat.

SEA

Direct resultaat zien? Geen tijd te verliezen? Kies dan voor Search Engine Advertising (SEA). De juiste advertentiecampagnes voor jou. Hoe we dat Enablen? Met een efficiënte combi van data, creativiteit en advertising tools. Onze online advertising specialisten fixen die leads voor je. Die het beste uit je advertentiebudget halen. Dat betekent niet alleen qua opbrengst, maar ook met kwalitatieve leads waar je echt iets aan hebt. Zo blinkt advertising uit in snel, meetbaar en efficiënt resultaat.

Social media advertising

Een bedrijf runnen én social media marketing 100% oppakken? Almost impossible. Daarom staan wij klaar om jouw social media te boosten. Instagram, Snapchat, TikTok, LinkedIn, Facebook; wij zijn waar jouw klant is. Met de relevante boodschap en inspirerende content op het juiste moment. En door slimme targeting komen we ook groot in beeld bij jouw (potentiële) doelgroep.

Jij kent je bedrijf, wij vertalen deze kennis door binnen de social mediakanalen. Perfect match!

Footfall Mobile advertising

Wij zijn dé specialisten op het gebied van bezoekersaantallen. Footfall levert rijke inzichten op in het klanttraject die een serieuze ROI kunnen genereren. Het laat namelijk zien of een doelgroep die via een mobiele advertentiecampagne is bereikt de fysieke locatie van een winkel bezoekt of niet. Het laat onze klanten zien hoe effectief onze mobiele reclamecampagne werkelijk is.

Het proces wordt anoniem uitgevoerd. Wij volgen apparaten, geen individuen. Vertrouwen is om juridische redenen essentieel voor onze activiteiten, maar we hechten veel waarde aan de ethiek van privacy.

Display advertising

Je display advertising  campagnes op verschillende premium netwerken en website draaien? We helpen je om te bepalen welke premium website interessant zijn om jouw doel of doelgroep te behalen/bereiken. En welk mediabudget je hiervoor nodig hebt. Denk aan website zoals: Telegraaf, AD, Buienradar, Funda en bijvoorbeeld RTL Nederland. Opvallen zal je zeker!

E-mailmarketing

De tijd dat een eenvoudige nieuwsbrief volstond om een klant tot een aankoop over te halen, ligt helaas achter ons. Je doet er tegenwoordig alleen nog toe als je uiterst relevant bent voor je (mogelijke) klanten. Zo moet een boodschap in een nieuwsbrief volledig beantwoorden aan de behoeften van de lezer. Wij helpen je om de behoefte van de klant in kaart te brengen en de juist inhoud te bepalen die past aan het profiel van de klant.

Dus klaar om je performance te laten toenemen?

Je concurrenten het nakijken te geven? Onze creatieve geesten, digital marketing wizards en data crunchers staan klaar. Voor jou, met jou.