Luxury Hotel Company

Impact met data driven processen & advertising voor Luxury Hotel Company

Als hotelketen wil je ‘s nachts niet wakker liggen of je boekingsgraad wel hoog genoeg is. We get that. Daarom gingen we voor de keten Luxury Hotel Company aan de slag en creëerden we de data driven werkwijze die resulteert in betere resultaten én samenwerkingen.

 

Waarom voor een cheap ass hotelletje gaan als je ook van een luxe verblijf tegen een verrassend voordelige prijs kunt genieten? Dat is wat Luxury Hotel Company mogelijk maakt. Met arrangementen die nét even wat extra’s bieden en hotels in de Benelux en Duitsland. Klinkt lekker toch? Is het ook. Maar, dan moeten de gasten de site wel weten te vinden. And guess what? We Enabl them!

Het start met glasheldere insights

Zeker binnen de druk beconcurreerde accommodatiemarkt, is het essentieel dat je elke euro, beslissing en online uiting goed afweegt. En daar heb je de juiste insights voor nodig. Daarom doken onze data wizzkids in de gigantische bak data die Luxury Hotel Company al verzameld had. Samen met de klant bepaalden we welke zaken must haves en nice to haves waren om op te meten en rapporteren. 


Dit was onze input voor een waterdicht meetplan dat we doorvertaalden naar een custom dashboard waarmee de klant en onze digital marketeers realtime inzicht hebben in alle key metrics. Ook stelden we alle metingen goed in waardoor we nu continu (in)zicht hebben in de progressie van de campagne KPI’s én de doelen uit de strategie. Meten is niet alleen weten, het is ook de inzichten creëren om te scoren. En dat is precies waar onze data driven werkwijze voor zorgt. Dus zeg maar dag tegen die aannames. Wij leveren glasheldere insights.

0+
Uniek bereik
0+
Aantoonbaar extra winkelbezoek

Slimmer adverteren met de juiste keywords

Binnen de recreatiemarkt kunnen advertising prijzen hoog oplopen. Het is essentieel om je budget zo efficiënt mogelijk in te zetten. We zijn begonnen met een grondig zoekwoordenonderzoek waarin we zelfs keywords voor specifieke niches en audiences hebben samengesteld. 


Het resultaat? Een mooie verzamelbak vol keywords om slimme en gerichte advertentiecampagnes op te zetten. En dat dit werkt (wisten we natuurlijk al, maar toch) bleek al snel uit de kwalitatieve leads die we aantrekken én dat we door deze data driven campagnes meer mensen tegen dezelfde CPA bereiken. Katjing!

Conversies optimaliseren én faciliteren

Klanten die willen leren. Daar houden we van. Daarom helpen we de teams van de Luxury Hotel Company om zelf aan de slag te gaan.
Bijvoorbeeld op het gebied van conversieoptimalisatie. Zo hebben we Google Optimize geïmplementeerd en samen de eerste tests opgezet, waardoor de teamleden dit nu zelf oppakken. En onze CRO specialisten? Die begeleiden de tests en behouden het strategisch overzicht
met een CRO jaarplan waarmee we structureel blijven testen én optimaliseren.

Van social naar
een nachtje weg!

Facebook is voor veel mensen een moment van ontspanning. Waarbij de mindset dus veel meer open staat voor dingen zoals.. Een luxe en mega voordelige hotelovernachting! Onze social specialisten schoonden het advertising account op, creëerden een efficiënte inrichting en stelden alle metingen in zodat we de conversies goed meten. Ook bouwen we met de doelgroepdata uit de campagnes relevante doelgroepen waardoor we beter kunnen targeten. En hoe beter je targeting, hoe efficiënter je het advertising budget benut. Like!

We create: excellent teamwork!

De werkvelden van IT en marketing bijten elkaar nog weleens. Dat weten wij ook. Maar daardoor weten we ook hoe het wél kan. En dat lieten we zien aan de IT en marketing teams van Luxury Hotel Company. Samen keken we hoe we het SCRUM proces voor beide partijen zo werkbaar mogelijk konden maken. Het resultaat? Beduidend minder ruis (en dus ergernis) en een vliegende start van de sprints. Blije gezichten, snelle resultaten. We love it.

Let’s talk

Enabl your results

Dus. In a nutshell creëerden we voor deze mooie club een data driven werkwijze die niet alleen inzicht geeft, maar ook impact maakt op alle kanalen én de samenwerking verbetert. En daar, zijn we best trots op #proud

Klaar om impact te maken? En die concurrenten van je het nakijken te geven? Onze creatieve geesten, digital marketing wizards en data crunchers zijn ready to rumble. Met jou, voor jou. Neem dus even contact op. We verrassen je. Gegarandeerd 😉

 

Wij gebruiken cookies voor de beste online ervaring. Lees meer in onze